Bericht geplaatst op 14 maart 2017

De DS 7 CROSSBACK, de nieuwe SUV van DS en het eerste model van de tweede generatie modellen van het merk, zal op de grootste belangstelling kunnen rekenen.

 

Ook de DS 7 CROSSBACK La Première maakt op de DS-stand zijn opwachting. Deze exclusieve en unieke gelimiteerde uitvoering die ter ere van de introductie is uitgebracht, kan van 7 maart t/m 31 december 2017 online gereserveerd worden. Enkele muisklikken zijn voldoende om een van de eerste klanten te kunnen zijn die een nieuwe DS 7 CROSSBACK rijden.
 
DS laat zijn vakmanschap als bouwer van uiterst exclusieve auto’s ook zien met twee andere gelimiteerde uitvoeringen die in Genève als wereldprimeur worden getoond: de DS 5 Prestige die een eerbetoon is aan de legendarische DS 19 Prestige uit 1958 en de DS 3 Ines de la Fressange, een chique auto met een Parijs tintje.
 
Verder kunt u op de stand een virtual reality-experience beleven waarin u uw eigen DS – ook de nieuwe DS 7 CROSSBACK – kunt configureren en zich achter het stuur van uw creatie kunt wanen en wordt de concept car E-TENSE er getoond, de hybride volgens DS. De technologie van deze concept car zal binnen twee jaar leverbaar zijn bij DS.
 
U bent van 9 t/m 19 maart 2017 van harte welkom op de DS-stand, in hal 6 van het Parc des Congrès et des Expositions in Genève.
 
De stand van DS, met een oppervlakte van 500 m2, nodigt u uit om in de wereld van DS te stappen. U beleeft er het Franse vakmanschap van het merk, de virtual reality-experience, geavanceerde technologie en raffinement tot zelfs aangename geuren en muzikale klanken. Niets wordt aan het toeval overgelaten om het DS-nieuws op een sublieme wijze te presenteren op de 87e Internationale Autosalon van Genève.
 
Yves Bonnefont, algemeen directeur van het merk DS: “Met de vier wereldprimeurs die DS in 2017 op de Salon van Genève presenteert, waaronder de DS 7 CROSSBACK, breekt een nieuwe fase aan in de strategie van het merk, met drie prioriteiten: uitzonderlijke producten bieden, ons exclusieve distributienetwerk uitbreiden dat op grote schaal gebruikmaakt van digitale technologie, en onze klanten een geraffineerde en gepersonaliseerde ervaring bieden dankzij ons programma van ONLY YOU-services.”
 
Wanneer u een echte autoliefhebber bent, graag als eerste in iets nieuws rijdt of toe bent aan iets anders, of liefhebber bent van fraaie hebbedingen of nieuwe technologieën, dan moet u beslist de vier wereldprimeurs van DS komen bekijken. U zult een prachtig beeld krijgen van de toekomst van het merk. U vindt DS van 9 t/m 19 maart in hal 6 van het Palais des Congrès et des Expositions in Genève.
 
Op het programma:
– de DS 7 CROSSBACK, het eerste model van de tweede generatie DS-modellen.
– de DS 7 CROSSBACK La Première, een exclusieve en unieke gelimiteerde uitvoering die vanaf 7 maart gereserveerd worden.
– de DS 5 Prestige, een uiterst luxueuze gelimiteerde uitvoering van het vlaggenschip van het Merk.
– de DS 3 Ines de la Fressange, een nieuwe gelimiteerde uitvoering van de chique Parisienne.
Deze op 7 en 8 maart getoonde uitvoering heeft voor de publieksdagen plaatsgemaakt voor de sportieve en onderscheidende DS 3 PERFORMANCE uitgevoerd in Rouge Aden met een dak in de kleur Noir Onyx.
 
DS AUTOMOBILES toont ook de E-TENSE, de hybride volgens DS. U vindt hier alle informatie over deze technologie, die vanaf 2019 leverbaar zal zijn.
 

Geen reacties meer mogelijk.